Forside Nyheder

Apple sætter forsalgs-rekord…igen


Det er næsten en årligt tilbagevendende begivenhed.


Men endnu engang kan vi rapportere, at Apple har meddelt, at de igen har slået deres egen rekord, når det gælder iPhone?salg.


IPhone 6 og dens storebror iPhone 6 Plus blev sat i forsalg i USA og nogle få andre lande fredag kl. 00.01 amerikansk vestkyst-tid. Såvel Apples som de amerikanske teleselskabers online-butikker bukkede fuldkommen under for presset, så mange ikke kunne komme ind. I de næste 24 timer røg der alligevel ikke færre end 4 mio. bestillinger ind på de to modeller.


Det er dobbelt så meget som sidste gang, Apple lancerede en helt ny iPhone-model. Da iPhone 5 i sin tid blev lanceret, kom den kun lige op over to millioner bestillinger ? hvilket også var en salgsrekord dengang.


Efter blot en halv time blev der meldt ?udsolgt? af de første telefoner med leveringsdato på fredag. Det var overraskende nok ikke iPhone 6, men derimod iPhone 6 Plus, det skete for. IPhone 6 kunne købes stille og roligt morgenen efter til levering på fredag.


Apple havde indikeret, at de havde produceret et begrænset antal af iPhone 6 Plus, men det skal være et meget begrænset antal for at forklare forskellen på at melde udsolgt en halv time efter salgsstart og mere end tolv timer senere.


På nuværende tidspunkt er der 7-10 dages ventetid på en iPhone 6 i USA, mens Apple-fans må vente op til en måned på iPhone 6 Plus. Så Steve Jobs? gamle udmelding om, at Apple-fans ikke vil have store smartphone-skærme har formentlig overskredet sin udløbsdato.


Det er dog lykkedes Recordere at få fat i begge modeller, og vi forventer at teste mindst en af dem forud for lanceringen i Danmark.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.