Forside * Nyheder

Apple TV: Direkte Airplay kun i ny model


 


Apple har nu lanceret Airplay-streaming uden et WiFi netværk. Det virker dog kun med seneste Apple TV.


Apple tager nu hul på direkte Airplay, altså muligheden for at sende billeder, musik, skærmbilleder, film, tv mv. trådløst over Airplay – uden at være forbundet til et WiFi netværk.


De kalder det “Peer-to-peer AirPlay”, og det nye iOS8 er først med funktionen. Senere følger samme i det nye Mac OS X Yosemite.


De fleste har nok et WiFi netværk derhjemme, men andre anvendelsesmuligheder kunne være:  • Streaming af offline-indhold i sommerhuset.
  • Streaming hos venner/familie uden at være på deres netværk
  • Præsentationer i kontorer, møderum osv.

Nu har Apple frigivet flere informationer om direkte Airplay, og det er – indtil videre – kun dem med allernyeste Apple TV der kan benytte det.


 


Krav til direkte Airplay


Peer-to-peer AirPlay kræver Apple TV 3, i den model der hedder A1469. Den skal være installeret med seneste Apple TV software (version 7.x).


Dernæst skal man have en iOS-enhed fra 2012 eller senere, installeret med iOS 8.


Alternativt en nyere Mac (2012 eller senere) installeret med OS X Yosemite (det nye Mac OS der ventes at være klar her i oktober.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.