Forside * Nyheder

Nettet morer sig over #Bendgate


 


Tidligt onsdag morgen dansk tid slap nyheden ud om, at iPhone 6 Plus kan bøjes.


Det startede med en enkelt person, der havde fået bøjet sin 6 Plus ved blot at have den i forlommen på sine jeans. Men så gik Internet naturligvis i selvsving, og der blev skrevet bekræftende kommentarer og lavet videoer, der viser, at den er god nok. Presser man 6 Plus et bestemt sted, bliver den bøjet.


Men i stedet for raserianfald gik nettet, og især Twitter, over i joke-mode. Hashtagget #Bendgate blev hurtigt spredt, og især blev folk kreative med billederne. Vi har sat nogle af dem ind nedenfor.


Der kom dog også en del tørre kommentarer. Som @Sytsevliegen, der mente, at Steve Jobs ville have sagt at, man bare skulle lade være med at putte den i lommen, ligesom han sagde, at man bare skulle holde anderledes på sin iPhone 4 under den såkaldte Antennagate-skandale.


Eller @firstgrabber, der råder folk til at tage den ud af forlommen og putte den i baglommen for at bøje den tilbage igen.


Tech-bloggeren Chris Rauschnot (@24K) bemærkede dog ganske rigtigt at #bendgate er rigtig godt nyt for producenter af iPhone-cases.


 


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.