Forside Indhold og distribution Spil nyheder

Bayonetta 2 får Wii U udgivelsesdato


Nintendo har afsløret, at den europæiske lanceringsdato for Bayonetta 2 bliver den 24. oktober.
 
Til lanceringen vil europæiske fans kunne vælge mellem tre forskellige versioner i butikkerne. Bayonetta 2 First Print Edition, der indeholder Bayonetta 2 og Bayonetta i Wii U remake-udgaven samt bogen The Art of Bayonetta 2. Herudover udkommer Bayonetta 2 Special Edition med både Bayonetta 2 og Bayonetta samt en solus-version med Bayonetta 2.
 
Desuden annoncerede Nintendo, at de cosplay-kostumer, som er med i Wii U remake-udgaven af Bayonetta vil også være tilgængelige i Bayonetta 2. Her kan Bayonetta opleves i vilde versioner af prinsesse Peach, Link og Samus samt ? eksklusivt for Bayonetta 2 ? ingen ringere end Fox McCloud fra Star Fox-spillene. Det bliver vildt, det bliver skørt!

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.