Forside IFA IFA 2014

Clint er klar med et dansk multirum musiksystem


Video: Clint fortæller om det nye danske multirum.


 


Der er Sonos-konkurrenter overalt på IFA i år, men en af dem er dansk. Mød Clint Digital.


I foråret lancerede danske Clint Digital produkterne ODIN og FREYA. Det er streaming-højttalere, udført i kvalitetsmaterialer både udvendig og indvendig. Ingen plast, kabinet og fod er aluminium.


Se også: ODIN og FREYA er nye danske streaming-højttalere.


Nu er de så ved at være klar med multirum. Altså hvor samme højttalere går fra at være individuelle streaming-højttalere, over til et system der kan grupperes, alt sammen styret fra en enkelt app. til smartphone eller tablet.


En anden nyhed de viser frem på IFA er BALDUR, en soundbase – en dyb soundbar – der også kan indgå i multirum-systemet. Her er Clint gået i samarbejde med Tysklands største højtttaler-producent Canton. Så det er Canton indmad suppleret med Clint streaming-teknologi.


Senere følger HiFi-adapteren HEIMDALL, kombi-systemet THOR og bordradioen LOKI. Alt sammen komponenter der kan indgå i multirum eller benyttes hver for sig.


På videoen her ovenfor fortæller Brian Larsen, Clints direktør, om deres multirum.


 


 

Clints fremtidsplaner (roadmap). Tryk på billedet for et større.


 


 
Galleri: ODIN fra Clint Digital


 
Galleri: FREYA fra Clint Digital


 
Galleri: Billeder fra produktionen af Clint


BALDUR soundbase fra Clint Digital


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.