Forside Nyheder

Fra gammelt til nyt: Metro Redux


 


Metro Redux er endnu et spil, der har taget springet fra de gamle til de nye spillekonsoller.


Med Xbox One og PS4 har vi fået flere titler der har været igennem en forvandling så det er gået fra de gamle konsoller til de nye. Tomb Raider, snart GTA V og senest Metro Redux, mens flere vil komme til i fremtiden.


Metro Redux giver dig spillene Metro 2033 og Metro Last Light i en og samme pakke. Metro 2033 udkom bl.a. på Xbox 360 i 2010 mens Last Light udkom sidste år. Begge har de været en tur i den digitale vasketunnel og er opgraderet ganske flot. Ansigtsanimationer, lys og effekter er boostet og selvom man godt kan se, at der stadig er tale om opgraderede versioner af ældre spil er det bestemt værd at give dem en prøvetur, hvis ikke du har spillet dem tidligere.


Spillene, der er første persons skydespil, bygger over den russiske forfatter Dmitry Glukhovskys noveller, der foregår i et post-apokalyptisk Moskva, hvor folk bor under jorden, i kloaksystemerne, mens overfladen er forurenet og invaderet at uhyrlige bæster.


Især historien i 2033 er værd at give sig i kast med, men det bliver lidt mere straight shooter i Last Light.


Metro Redux er ude nu til Xbox One og PlayStation 4


Du kan se en trailer fra spillet herunder.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.