Forside Indhold og distribution Spil features

Gameplay: NHL 15Den årlige udgave af EA Sports traditionsrige ishockey spil NHL 15 landede for nyelig i vores postkasse og efter en lille uges tid i selskab med stjerner som Sidney Crosby, Alexander Oveckhin og selvfølgelig vores danskere i NHL, kan vi anbefale det til folk, som har en lille ishockeyspiller gemt inden i.

Der er ikke synderligt meget nyt i årets udgave og spiltyper som Ultimate Team, Be a Pro og Be a GM er selvfølgelig stadig med. Styringen er god og præcis og krydret med amerikanernes sans for iscenesættelse, så er alt som det skal være i NHL 15.  Du får noget flot og flydende grafik, som gør selve spiloplevesen rigtig god.


Spillet er ude nu og her er en lille gameplay video fra spillet:Ude nu til XBox 360, Xbox One, Ps3 og PS 4.


 

Annonce:
Forrige artikelYouSee: Prisstigninger i 2015
Næste artikelKlumme: Derfor bliver jeg hos Dropbox
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.