Forside Indhold og distribution Spil features

Gameplay: The Golf Club


 


The Golf Club er ude nu til PS4 og Xbox One. Spillet lader dig let lave dine egne baner, som du efterfølgende kan dele med andre online. Du kan naturligvis også spille andres baner, hvormed udviklerne af The Golf Club håber, at have skabt en golfversion af Little Big Planet, der kan prale af adskillige tusinde brugerskabte baner.


Vi har netop modtaget kode til spillet idag og fluks streamet en smule fra spillet. Fik du ikke set det, har du muligheden herunder. Klippet er kommenteret “live” mens vi spillede.


The Golf Club fylder i øvrigt knap 1 GB, så der er ikke tale om verdens største spil. Set i det lys virker The Golf Club umiddelbart ganske imponerende. Foruden at lave dine egne baner og kunne spille andres, vil du også kunne designe egne turneringer, kreere din egen spiller samt spille online eller lokal multiplayer op til 4 spillere.


Se vores livestream fra spillet herunder. Streamet røg undervejs, hvorfor det er opdelt i to klip herunder.


 

Annonce:

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.