Forside Nyheder

I fremtiden kan du få en underholdnings-hjelm på i flyveren

 


Airbus går nu ind i fremtiden, når det gælder fly-underholdning.


De fleste af os, der er glade for teknologi, har et arsenal af underholdnings-kilder med, når vi træder ind i et fly på vej på en lang rejse. Støjreducerende hovedtelefoner, film på telefonen eller tablet?en eller musik i lange baner skal gøre de mange timer lettere at komme igennem.


Men nu kan det være, at vi snart kan pakke alle underholdnings-tingene ned i den indcheckede bagage. Airbus er nemlig i gang med at udvikle en hjelm, der kan sørge for det hele på én gang.


Hjelmen har et visir på og leverer ifølge Airbus ?sensorisk isolation?, så man slipper for at se og høre på skrigende babyer, pralende forretningsmænd og kærestepar, der skændes.


Du kan se film, der projiceres på visiret, og hjelmen leverer også lyd. Den sidder på nakkestøtten, og kan endda projicere et virtuelt tastatur med på klapbordet foran dig.


Indtil videre er hjelmen dog kun på idéplanet. Airbus har sagt til Wired, at der ikke ligger nogle planer for at implementere hjelmen lige nu. Men de har alligevel taget patent på den, sådan at andre flyproducenter (læs: Boeing) ikke stjæler idéen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.