Forside IFA IFA 2014

Nye Philips Android-tv får Spotify Connect
9800 Philips UHD Ambilight TV Powered by Android 


På IFA viste Philips fire nye Android TV frem, alle med 4K Ultra HD og Spotify Connect.En af nyhederne er at de nye topmodeller fra Philips, er de første med Spotify Connect, som forvandler dit Smart-TV til et naturligt link i hjemmets netværk.Flagskibet i “efterårskollektionen” fra Philips hedder 9809.


Den bygger videre på den Philips Android platform, som ved siden af Philips egen Smart-TV udbud, åbner for en verden af indhold og muligheder fra Google Play Store.


Samtidig introduceres Onlive´s cloud gaming service som giver adgang til topspil uden spillekonsol. Der er tilmed mulighed for at tilslutte en ekstern harddisk for at øge hukommelseskapaciteten som kræves ved flere spil.I Philips 9809 findes den eksklusive Ultra HD Micro Dimming Premium og Bright Pro som forbedrer kontrasten og detaljerne i billede. Den nye Perfect Pixel Ultra HD teknologi forbedre billedkvaliteten fra alle niveau og optimerer til Ultra HD.


Philips 9809 kommer i en 65″ udgave og er designet med en slank antracit metalramme og firesiddet Ambilight.Med 9809 leveres en trådløs slank subwoofer, lige til at gemme under sofaen.


 

8909 Philips UHD Ambilight TV Powered by Android 9109 har samme Android platform og indhold som topmodellen 9809, samt firesiddet Ambilight og en trådløs subwoofer. Med Ultra HD panel og Philips Perfect Pixel HD teknologi.8909C er markedets første buede LED TV baseret på Android. Philips 8909C Curved, kommer i 55″ udgave med tre-siddet Ambilight.7909 er Ultra HD i “mellemklassen”, placeret i den prisgruppe som der sælges allerflest TV i. Et TV med fokus på billedkvalitet og materialevalg som børstet alu og hel front i glas.


 

7900 Philips UHD Ambilight TV Powered by Android 


 


Pris og tilgængelighedPriserne er:
  • 9809 forventes at koste kr. 39.999,-
  • 9109 forventes at koste kr. 29.999,- for 65″ og kr. 19.999,- for 55″
  • 8909 forventes at koste kr. 17.999,-
  • 7909 forventes at koste kr. 14.999,- 55″ og kr. 11.999,- for 49″

De kommer i butikkerne til oktober


 


 

Philips Android Smart-TV. Foto: recordere.dk 
Galleri: Philips buede Android TV. Foto: recordere.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.