Forside IFA IFA 2014

Philips 24-bit hørebøffer til Apple Lightning
Philips Fidelio M2L 


Philips kom før Apple. Første hovedtelefon, du forbinder via Apple-enhedens opladerstik, og så er de aktive med 24-bit DAC.
 
Her er hovedtelefonen til Apple-produkter som iPhone 5, 5s og 6 samt iPad Air og iPad Mini mv. Alle de produkter fra Apple, der kommer med det nyere Lightning “oplader-stik”.


Ved at tilslutte hørebøfferne til det stik, fremfor den analoge minijack, så kan lyden hentes ud digitalt – og så er der strøm i porten til at drive elektronik i den tilsluttede enhed.


Det sidste udnytter Philips. Der er simpelthen indbygget en højkvalitets 24-bit DAC (digital til analog konverter) i hovedtelefonerne. Man kan sige at de aktive hovedtelefoner kommer med egen hovedtelefonforstærker.


“Det gør, at vi kan levere en utrolig lydoplevelse: Du kan høre alle detaljerne i musikken – akkurat som kunstneren havde tænkt sig det. Samtidig lover det også godt for udviklingen af endnu flere nye produkter”, siger Nordic Marketing Manager Jakob Axelsson fra Woox Innovations, der producerer den type Philips-produkter.


Lyden leveres via 40 mm Neodymium-højtalere, som sørger for en dynamisk spændvidde, og udformningen af hovedtelefonen medvirker til at holde støj ude fra væk.


De er ergonomisk udformede, rare at have på, og de skumklædte ørepuder har læderbeklædning.


 


Pris og tilgængelighed


Philips Fidelio M2L koster kr. 1.999,-


De kommer på markedet til december.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.