Forside IFA IFA 2014

Philips Fidelio B5: Trådløs surround og streaming
Philips Fidelio B5 


Philips er klar med trådløs surround til tv’et, hvor baghøjttalerne også fungerer med streaming fra smartphone eller tablet.


Philips Fidelio B5 er et trådløst og alsidigt surround-anlæg. Fidelio er serien af “topmodeller” fra Philips, og én af nyhederne de præsenterede på IFA var:


At de to løse og trådløse baghøjtalere kan bruges som uafhængige højtalere, hvis du eksempelvis vi streame musikken fra din smartphone via Bluetooth.


Et system kan bestå af hovedsystemet, som er en soundbar med surround-dekodning og trådløs tech. Dertil en trådløs subwoofer.


Det kan så suppleres med to løse højtalere, der placeres bagved lyttepositionen. Under surround er de baghøjttalere, men kan så også være separate streaming-højttalere (Bluetooth) for smartphone og tablet på andre tidspunkter.


Der er Dolby Digital- og Dolby Pro Logic II-teknologi på dekodningen, og en indbygget auto-kalibrering, der måler på lyden og tilpasser signalerne så de matcher rummet og højttalernes placering.


Designet med aluminium og sort, og stoffet er gjort ekstra modstandsdygtigt over for støv og flydende væsker, via en særlig “coatning”.


En ekstra finesse er at baghøjttalerne har batteri, der holder til ca. 5 times musiklytning. Så de kan hægtes af, og tages andre steder rundt i hjemmet, mens de bruges til streaming fra smartphone eller tablet.


Der er NFC for nem parring.


 


Pris og tilgængelighed


Philips Fidelio B5 koster kr. 6.499,-


Kommer til oktober.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.