Forside Nyheder

Ricoh actionkamera til smartphonen

 


 


Ricoh WG-M1 er robust, tåler stød, i et kulderesistent og vandtæt ned til 10m dybde – og så kan det styres fra smartphonen.


Det nye actionkamera fra Ricoh har en CMOS-sensor med 14 mio. pixels og serieoptagelse med op til 10 billeder/sekund. Video optages i Fuld HD med 30 billeder/sekund, og byder på funktioner som:  • “Motion detection” – kameraet starter automatisk optagelse, når noget
    rører sig foran kameraet.
  • “Loop recording” – kameraet optager uden afbrydelse og skaber filmfiler
    på fem eller ti minutter.
  • “High-speed movie” – kameraet optager højhastighedsvideo til
    afspilning i slow-motion.
  • “Time-Lapse movie” – kameraet skaber selv ægte Time-Lapse-film.

Robust, tåler stød, i et kulderesistent og vandtæt design. Kameraet er vandtæt ned til 10 meters dybde, uden noget ekstra undervandshus, i op til en time (svarer til IPX8 eller JIS Class 8), kan klare et fald på op til 2 meter, støvtæt og kulderesistent ned til -10º C.


Endvidere har kameraet fire valgbare billedvinkler, Vidvinkel (160º), Medium (modsvarer normalobjektiv), nærbilled- og undervandstilstand. I undervandstilstand gives en billedvinkel på ca. 97º


Ved at installere en app specielt til WG-M1 kan kameraet styres fra en smartphone eller tablet. Ud over at mange af kameraets funktioner kan styres via app`en, fx udløseren, kan man også se optaget video i realtid, og overføre billeder og video trådløst.


Kameraet kommer i to farver, sort og orange. Som tilbehør fås forskellige holdere og monteringsbeslag.


 


Pris og levering


Ricoh WG-M1 koster kr. 1.799,-


Leveres fra slutningen af oktober.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.