Forside Nyheder

Sony firedobler det forventede underskud


Det går stadig ikke særlig godt for Sony.


Den japanske elektronikgigant har netop justeret på det forventede resultat i det seneste kvartalsregnskab.


Tilbage i juli skruede de allerede forventningerne ned i forhold til salget af smartphones, der slet ikke går som forventet.


Over sommeren har Sony så gennemgået aktiviteterne i mobil-divisionen, og det har givet et nedslående resultat. Ifølge Sony selv har mobil-divisionen haft fokus på at skrue op for salget, men det var ikke i tråd med firmaets generelle strategi, hvor målet er at nedbringe risiko og sikre et mere stabilt overskud.


Det får firmaet så ikke i denne omgang. Efter gennemgangen af mobil-divisionens aktiviteter har Sony været nødt til at justere på prognosen for resultatet af dette kvartals overskud. Eller rettere underskud. Tallet er nemlig firedoblet i forhold til sidste år. I alt handler det om et tab på 180 mia. Yen, eller lige under 10 mia. kr.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.