Forside Nyheder

The Sims 4 er på gaden


I går udkom The Sims 4 ? den længe ventede nye version af computerspils-fænomenet the Sims, der alene i Danmark har solgt over 2,5 mio. eksemplarer og over 200 mio. på verdensplan.


Livs-simulator


The Sims er en livs-simulator eller et avanceret virtuelt dukkehus, hvor man opbygger personer, vælger udseende, personlighed, familierelationer, interesser, jobs mv. og styrer dem gennem deres daglige gøremål og sociale interaktion med andre Simmere, som figurerne kaldes.


Forbedret kunstig intelligens


 I forhold til forgængerne er den kunstige intelligens i The Sims 4 langt mere avanceret, hvilket betyder at Simmerne er klogere, har unikke personligheder, viser ægte følelser og indgår i dybe relationer med andre Simmere. Bl.a. er det i The Sims 4 muligt for to af samme køn at indgå ægteskab, hvilket har givet spillet den højeste aldersmærkning i Rusland.


Simulerer det virkelige liv


Fans af The Sims har ventet i over fem år på den nye version af spillet, som mange bruger til at teste situationer, men kommer ud for i det virkelige liv. Sandra Mondahl er 23 år og læser psykologi på CBS fortæller om sit liv med Sims, som hun har spillet siden hun var 10 år: ?I Sims kan man lære om de fejl man kan begå og hvor vigtige ens valg er med hensyn til børn, dyr, familie og job. Man kan forudse sit liv og se hvad der kan ske – og konsekvenserne deraf. Man kan lære mange forskellige typer af mennesker at kende, og derfor også blive klogere på mennesker i virkeligheden?. 48 procent af alle computerspillere er kvinder Sandra er et godt eksempel på, hvorfor Sims-universet tiltrækker så mange piger og kvinder verden over, og hvorfor 48 procent af alle computerspillere i dag er kvinder.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.