Forside IFA IFA 2014

Toughpad er en phablet til det hårde arbejde


Er du typen, der tager dine gadgets med ud i den grønne natur og udsætter dem for vind og vejr?


Så skulle du måske tage et kig på den seneste hybrid-pc fra Panasonic. Sidstnævnte har længe siddet på en niche med bærbare, du nærmest kan køre over med en tank, I form af Toughbook-serien.


På IFA har Panasonic så lanceret en tablet/pc-hybrid med samme holdbarhed. Det hedder Toughpad, og kommer i to versioner, FZ-E1 med Windows og FZ-X1 med Android. Begge er små og tykke med skærme på blot 5 tommer, hvilket knap nok kvalificerer dem til phablet-betegnelsen.


Men det er heller ikke det, der tæller her. Indvendigt sidder der quadcore-processorer kraftige nok til at køre Windows 8.1 i ?Embedded?-udgaven og udvendigt kan disse små hybrider modstå en hel del.


De er garanterede til at holde til fald på tre meter, og skulle du smide dem ned på halvanden meter vand, kan de befinde sig dernede i 30 minutter uden at gå i stykker. Skærmene er lavet med en speciel belægning, der forhindrer genskin, så Toughpads kan snildt bruges udenfor i højt solskin. Som hvis man for eksempel befinder sig i en ørken. Det tager Toughpads heller ikke skade af. De kan klare op til 60 graders varme og ned til -20 grader.


Batteriet kan ifølge Panasonic holde i 14 timer, hvis man bruger Toughpad med en konstant online-forbindelse. Batteriet har en standbytid på 1000 timer.


Og modsat de fleste andre modeller i kategorien, kan man få rigtigt mande-tilbehør til Toughpad i form af håndstropper, ophæng til forskellige køretøjer og alle mulige slags hylstre.


Til gengæld skal man være klar med det store kreditkort. Android-versionen koster ca. 10.375 kroner og Windows-versionen koster ca. 10.700 kroner. Begge dele EKSKL. moms….

Foto: Panasonic


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.