Forside Detail

Amazon åbner en fysisk butik

 Amazon var det oprindelige bevis på, at man kan spare mange penge ved at drive forretning på nettet i stedet for at have en fysisk butik.


Men nu ser det alligevel ud som om, at Amazon kommer til at åbne en butik lavet af ægte, fysiske byggematerialer. Og den kommer til at ligge i en New York


Det er Wall Street Journal og CNBC, der uafhængigt af hinanden har hørt fra kilder, at butikken er på vej. Der er dog ikke nogen, der er 100% sikre på, hvad butikken kommer til at sælge.


For et par år siden gik der rygter om at Amazon ville åbne en fysisk boghandel, der skulle sælge bøger, man ellers kun kunne købe på Amazons website. Men det blev aldrig til noget.


Mere sandsynligt er det, at Amazon vil lave en flagskibsbutik for sine forbrugerelektronik-produkter, i lighed med Apple, Microsoft og Samsung. Amazon har efterhånden en ret stor portefølje med e-læseren Kindle, tablet?en Kindle Fire, tv-boksen Fire TV og så naturligvis Fire Phone.


Det skulle de nok kunne lave et lille showroom ud af. Butikken skulle åbne i god tid før julesalget.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.