Forside Nyheder

Apple lækker billeder af de nye iPads


 


I et ganske usædvanligt træk er der sluppet et officielt marketing-billede ud fra Fort Apple forud for pressemødet i morgen.


9to5Mac, der har fået fingre i ovenstående foto antyder, at billedet er lækket af Apple selv, fordi det simpelthen var at finde i iTunes under brugerguiden til iPad og en ny iOS-version, iOS 8.1. Lækagen skete nøjagtig samtidig med, at Google lancerede deres nye produkter. Billedet lå på siden i en hel time, før det blev hevet ned.


På billedet kan man se, at rygterne om at Touch ID kommer ombord i de to nye iPads, er sande. Vi kan også se, at de to nye modeller hedder iPad mini 3 og iPad Air 2. Der er ingen 12,5? version nævnt, som rygterne ellers har talt om.


Vi kan også se, at hvor iPad mioni 3 beholder knappen på siden til mute/rotation block, er det ikke lige så sikkert med iPad Air 2 ? hvilket også er noget, rygterne har talt om. 9to5Mac bekræfter også at bagkameraet i iPad Air 2 kommer til at kunne tage Burst Shots.


Den nye iOS 8.1-version har formentlig Apple Pay ombord og vil formentlig blive sluppet løs i morgen, hvor vi ved meget mere.


Deltag i vores live blog her.

Annonce:
Forrige artikelSpilanmeldelse: Alien: Isolation
Næste artikelBeoPlay A8 – nu også i helsort
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.