Forside Nyheder

Apple TV kan blive hjemmets HomeKit-center


 


Blandt de mange nye ting, Apple annoncerede på deres WWDC-pressemøde i juni, kunne man finde HomeKit.


Nyheden om HomeKit druknede lidt imellem alle de mange iOS8-nyheder, men nu begynder vi at se resultaterne af Apples indtog på hjemme-styrings-feltet.


HomeKit er et stykke software, der bygger bro mellem dine Apple-enheder og en række styrbare devices i hjemmet, lavet af Apples partnere. Blandt disse finder man f.eks. Philips? Hue-system til lys og termostater fra Honeywell.


Nu ser det ud til, at Apple TV får en ny rolle som styrings-center for HomeKit. I hvert fald har AppleInsider kigget i release-noterne til den nyeste beta-udgave af Apple TV-software og fundet en henvisning til, at softwaren kan ?bruges til at teste AirPlay og HomeKit med iOS apps?. Med andre ord kan udviklere nu teste om HomeKit fungerer som bro mellem AppleTV og de iOS Apps, der styrer enhederne.


Apple TV har længe trængt til en software-overhaling, så måske får vi mere at vide om dette, når Apple holder pressemøde næste torsdag.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.