Forside Nyheder

BeoPlay A8 – nu også i helsort

 


Stereo og streaming-anlægget BeoPlay A8 kommer nu i en ny farvevariant: True Black 


BeoPlay A8 True Black, som er en “sort på sort” udgave af det ikoniske musiksystem, som Bang & Olufsen lancerede under B&O PLAY brandet tilbage i 2012.


Den nye udgave er klædt helt i sort, med mekanisk børstet anodiseret aluminium for at få de tynde linjer, som giver en matsort finish på den blanke overflade.  Højttalerfronterne er i sort lærred.


“Kombineret med det sorte aluminium giver det sorte lærred på højttalerne BeoPlay A8 et helstøbt mørkt udtryk”, fortæller Torsten Valeur, designeren bag musiksystemet, og fortsætter:


“Selvom kabinettet er poleret horisontalt, er kontrolhjulet poleret cirkulært, så lyset afspejles forskelligt. Det giver anodiseringen en flot effekt og fremhæver håndværket bag systemet og de materialer, det er fremstillet af”.


BeoPlay A8 er et alt-i-et musiksystem, med dock til Apple-produkter og streaming via AirPlay og DNLA.


 


  


Pris og tilgængelighed


BeoPlay A8 True Black koster kr. 7.499,-


Fås i Bang & Olufsen butikker, B&O PLAY netbutikken (beoplay.com) og udvalgte designbutikker og stormagasiner fra oktober 2014.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.