Forside Nyheder

Canal Digital vil jagte sortseere på barer


 


Canal Digital tager på “pub crawl”, for at tjekke om der vises fodbold uden at have rettighederne på plads.


Når byens barer, cafeer og restauranter viser sportskampe på tv, kræver det særlige rettigheder. Det følger Canal Digital nu op på, og smutter på “pub crawl” for at tjekke hvordan det står til på området.


Selvom EM-bold fremover sendes på SBS-Discovery (Kanal 5 og Kanal 6), så er det Canal Digital der udbyder rettighederne til erhvervsdrivende som barer, restauranter o.lign.


“Når pubber, restauranter og andre steder ikke sikrer sig rettighederne til de offentlige visninger, handler det oftest om forglemmelse, eller at man ikke ved, at det er lovpligtigt at købe rettighederne. Derfor gør vi nu opmærksom på dette, så de enkelte steder kan sikre sig rettighederne”, lyder det fra Martin Jensen, Markedsdirektør i Canal Digital Danmark, og han fortsætter:


“Det er vigtigt at få rettighederne på plads. De store tabere er ikke bare kanaludbyderne, men også landets sportsklubber, som får en stor del af indtægterne fra tv-rettighederne”.


Det kræver særlig tilladelse at vise tv uden for private hjem.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.