Forside Indhold og distribution Musik

Dansk multirum musikssystem til salg nu


Video: Clint fortæller om det nye danske multirum.


 


De danske streaming-højttalere ODIN og FREYA er nu bygget om til et dansk multirum musiksystem.


I foråret lancerede danske Clint Digital produkterne ODIN og FREYA. Det er streaming-højttalere, udført i kvalitetsmaterialer både udvendig og indvendig. Ingen plast, kabinet og fod er aluminium.


Nu er de så klar med en opdatering og app, der udvider fra enkelt-streaming til multirum. Altså hvor samme højttalere går fra at være individuelle streaming-højttalere, over til et system der kan grupperes, alt sammen styret fra en enkelt app. til smartphone eller tablet.


 


Asgard-serien


Asgard er en serie af danske lydprodukter. Højttalerne passer til enhver indretning – fra det klassiske til det moderne hjem – og kan fleksibelt konfigureres til at indgå i multiroom-løsninger med streaming-funktionalitet baseret på et enkelt set-up via en App (iOS og Android).


En tilhørende App er udviklet til nemt og enkelt at afspille trådløs musik ? enten individuelt på hver enkelt højttaler eller på alle højttalere samtidigt i ét multirum-setup.


Seriens lydprodukter er fremstillet af eksklusive materialer, og designet med fokus på funktionalitet og brugervenlighed.


På videoen her ovenfor, der er optaget på IFA-udstillingen, fortæller Brian Larsen, Clints direktør, om deres nye multirum løsning.


Læs mere om ODIN og FREYA her.


 


 




Galleri: ODIN fra Clint Digital


 




Galleri: FREYA fra Clint Digital


 




Galleri: Billeder fra produktionen af Clint


Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.