Forside Nyheder

Denne lyskontakt kører med Bluetooth


Hjemmeautomatiserings-området bliver smartere og smartere. Drømmen om at kunne styre hele sit hjem fra sin smartphone rykker tættere og tættere på.


Men nogle gange vil man også gerne bare tænde lyset henne ved væggen. Eller også har man måske folk i huset (såsom børn), som også skal kunne tænde og slukke lyset, selv om de ikke har en smartphone.


Det er her Avi-Ons nye lyskontakt kommer ind i billedet. Den kører med Bluetooth og på batteri, og kan placeres hvor som helst på vægge eller andre flader.


Den kommunikerer trådløst med pærer og andre strøm-enheder fra GE, og kan slukke, tænde samt dæmpe lyset ved at man kører fingeren op og ned på den.


Men som det er typisk for denne slags gode idéer, så er den ikke på markedet endnu ? men ligger og venter på penge fra brugerne i form af crowdfunding. Det sker dog ikke på traditionelle crowdfunding-sites som Kickstarter eller IndieGoGo, men derimod på på deres egen via systemet Tilt Open. Du kan sætte dine penge ind i projektet og være blandt de første til at få én HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.