Forside Nyheder

Er dette Googles Nexus 6?


Ovenstående billede er angiveligt Googles Nexus 6.


Filmnørder og Blade Runner-fans kan godt spare sig vittighederne. Dette er en ny smartphone og ikke en type kunstigt menneske.


Manden, der tidligere lækkede billeder under navnet @evleaks, Evan Blass, har fundet og lækket, hvad der angiveligt er et pressefoto af Googles næste Nexus-telefon, Nexus 6, der som navnet antyder har en seks-tommers skærm. På billedet ser det ud som om, kanterne omkring skærmen er små, så selvom telefonen har en stor skærm, og muligvis kravler ind i Phablet-kategorien behøver den ikke være gigantisk.


Derudover kan man se, at låseskærmen er den fra den kommende Android-version, Android L. Der plejer ikke at gå ret længe fra læk til lancering, når det gælder Google. Søgegiganten plejer alligevel at lancere nye Nexus-enheder i oktober/november, så Nexus 6 kan være lige på trappen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.