Forside Nyheder

Her er FitBits nye smartur og trackere


FitBit har annonceret tre nye tracker-armbånd ? og det ene er faktisk et smartur.


Nu kan man naturligvis diskutere, hvad der skal til for man kan kalde et smartur for et smartur. Men faktum er, at FitBit Surge, som det hedder, ligner et ur, og det er smart.


Det smarte består i, som rygterne havde postuleret forud, at uret har et GPS-modul ombord, samt en pulsmåler. Dermed adskiller det sig fra andre fitness-ure, og på grund af GPS-modulet har det også nogle fordele frem for mange andre smarture på markedet lige nu.


Surge har også en touch-skærm, og kan vise, hvem der ringer til dig. Du kan også styre musik via Bluetooth fra uret. Men fordi skærmen ikke er i farver, påstår FitBit, at uret kan holde en uge på en opladning ? vel at mærke med GPS?en slået fra.


Ud over Surge har FitBit opdateret deres portefølje af tracker-armbånd med Charge. Det er en erstatning for Force-armbåndet, der blev tilbagekaldt, fordi nogle brugere fik udslæt af at have det på.


Charge er stort set Force med nogle stærke opdateringer, såsom en rem, der ikke giver udslæt (!) og automatisk registrering af søvn. Tidligere har man skullet aktivere søvnmåling på FitBits armbånd, men Charge finder selv ud af, når du er gået i seng.


Der kommer også en udgave af Charge med pulsmåler, der hedder Charge HR.


Vi har endnu ikke set de danske priser, men i USA er priserne: 250 dollar for Surge, 150 dollar for Charge HR og 130 dollar for Charge. Sidstnævnte er på butikshylderne nu, mens de to andre kommer tidligt i 2015.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.