Forside Nyheder

Her er Googles nye Nexus´er


 


Det virker som om, Google ville komme Apple i forkøbet.


Dagen før, Apple forventes at afsløre nyt på iPad- og måske også Apple TV-fronten, kommer Google ud med nye Nexus-produkter, der kan konkurrere med disse.


Som vi allerede skrev i går, så er Nexus 6 Googles nye phablet med 6 tommers (okay, 5,9 tommers) skærm i Quad HD. Den har det spritnye Snapdragon 805-chipset ombord skruet op til en hastighed op 2,7 GHz, og har et 3220 mAh-batteri til at drive det hele. Bagkameraet er på 13 megapixel og har dual LED. Det lader til at være den eneste overlevende feature fra Moto X, som Nexus 6 er baseret på, også i udseendet. Det er Motorola, der har bygget Nexus 6.


Den kommer i hvid og blå og Google vil have 649 dollar for den før såvel danske som amerikanske skatter og afgifter, så skal den bestilles hjem til Danmark kommer den nok op i 5000 kroners-klassen, hvilket gør den til den dyreste Nexus til dato. Man kan forudbestille den fra 29. oktober med leverance på et tidspunkt i november.


 


Nexus 9


Nexus 9 er, som tidligere rapporteret, en tablet bygget af HTC. Den har en 8,9 tommers skærm med en opløsning på 2048xs1536 og kan fås med LTE såvel med WiFi alene. Den har et dual-core 2,3GHz NVIDIA K1 chipset ombord, 2GB RAM, 8MP bagkamera og 1,6MP frontkamera.


Batteriet er på 6700 mAh. Den er kun 7,9 mm tynd og WiFi-udgaven vejer 425 gram. Lagerpladsen er på 16GB eller 32GB. Den starter ved 399 dollar. Forudbestilling starter på fredag og levering kan ske fra 9. november.


Både Nexus 6 og 9 har den nye Android Lollipop-version ombord.


 


Nexus Player


Endelig er der Nexus Player. Den kan allerbedst ses som en konkurrent til Amazons Fire TV, forstået sådan, at den er baseret på Android og er forberedt til spil med en trådløs controller. Nexus Player kan ligesom Fire TV også modtage talekommandoer via fjernbetjeningen.


Den kan køre Android-apps og ?spil, og kommer med Netflix, Hulu, Plex og andre af de sædvanlige streaming-apps, men HBO GO er ikke kommet ombord endnu. Du kan naturligvis streame musik og film fra Google Play Store.


Det er ASUS, der har lavet den runde Nexus-streamer, der har en 1,8 GHz quad-core Intel Atom-processor ombord med 1GB RAM og 8GB lagerplads. Grafikken leveres af en Imagination PowerVR Series 6-GPU, som Intel påstår kan levere stort set lige så god grafik som en større konsol. Den skulle også kunne klare 1080p-streaming. Prisen er 99 dollar, altså nogenlunde samme leje som konkurrenterne.


Du kan se flere billeder og læse mere om produkterne HER.

Annonce:
Forrige artikelAndroid L står for Lollipop
Næste artikelSpilanmeldelse: Alien: Isolation
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.