Forside Nyheder

Ny iPad får hurtigere CPU


Apple skruer angiveligt op for hastigheden på den kommende iPad-generation.


Da Apple lancerede iPad Air, valgte de at putte den samme A7-chipset i som sidder i iPhone 5S.


Men skal man stole på det taiwanesiske site Apple.club.tw, så er det ikke en A8, men en A8X-chip, der sidder i den kommende iPad, der forventes at blive lanceret ved Apples presse-event på torsdag. Det kan man se på ovenstående billede af et iPad-motherboard, der er lækket fra sitet, sammen med billeder af andre iPad-dele.


X?et plejer at blive sat på, når SoC-chipsettet har fået et spark bagi hastighedsmæssigt. Det gjorde Apple med 3. og 4. generation af iPad, som havde henholdsvis A5X og A6X ombord.


Det taiwanesiske site mener også at vide, at der er 2GB RAM til rådighed for den nye CPU, en fordobling i forhold til tidligere.


Motherboardet menes at høre til den store iPad og ikke iPad mini. Der går dog også rygter om en 12,5? iPad, så motherboardet kan også være derfra.


Apple forventes i øvrigt også at skyde Apple Pay af ved eventen på torsdag, hvis man skal stole på et lækket dokument fra den amerikanske drug store-kæde Walgreens, der forventer at starte med at modtage Apple Pay på lørdag.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.