Forside Nyheder

OnePlus One åbner op for salget (SLUT)


 


Er du en af de mange, der ikke har modtaget en invitation til at blive OnePlus One-ejer?


Så er der godt nyt, hvis du er i markedet for en af de bedst bestykkede smartphones derude. Indtil nu har man skullet være med i en gruppe af særligt inviterede for bare at få lov til at købe OnePlus One.


Men på mandag d. 27/10 åbner OnePlus One-forudbestillingerne op for alle. Man skal dog være hurtig. Forudbestillingerne modtages nemlig kun i en time mellem 16 og 17 dansk tid. Herefter vil man igen skulle have en invitation til at forudbestille.


Forudbestillingerne gælder for, når OnePlus One bliver sendt ud i almen handel, men hvis man gerne vil være sikker på at score én, skal man nok være klar til at forudbestille.


Prisen er kr. 2.399,00 kr. for en 64GB model i sandstens farve.


Samtidigt har OnePlus annonceret en speciel kampagnemodel af in-ear hovedtelefoner fra JBL (JBL E1+), og i kampagneperioden koster de 159,00 kr. mod normalt 269,00 kr. 


Opdatering: Tilbudet om forudbestilling er forlænget frem til kl. 19 i dag d. 27/10


Bestilling via denne side.


 Læs vores anmeldelse af OnePlus One


Recordere.dk har allerede anmeldt OnePlus One, og vi var begejstrede. Har du ikke allerede læst vores anmeldelse, kan den læses her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.