Forside Nyheder

Twin Peaks vender tilbage


Det kan godt være, at fans af serien Game of Thrones synes, der er langt imellem sæsonerne.


Men det er intet imod, hvor længe fans af serien Twin Peaks har måttet vente på tredje sæson af deres favoritserie. Når tredje sæson har premiere i 2016, vil de have ventet i 25 år.


Rygterne om en ny omgang Twin Peaks begyndte allerede tidligere på året, da et talent-agentur i Hollywood annoncerede efter skuespillere og statister til en ny Twin Peaks-trailer. Men der var ingen bekræftelse fra de to skabere af serien, David Lynch og Mark Frost. Tværtimod nægtede Frost, at der skulle være noget om snakken.


Men nu er der i den grad noget om snakken. Den amerikanske kabel-tv-kanal Showtime har nemlig bekræftet, at Twin Peaks vender tilbage med foreløbig 9 afsnit af 2016. De vil alle blive instrueret af David Lynch, og finde sted 25 år efter, serien sluttede. Der er altså ikke tale om en remake, men derimod om en direkte forlængelse af handlingen i anden sæson.


Kyle Maclachlan har brugt Twitter til (næsten) at annoncere, at han vender tilbage som agent Dale Cooper i serien. “Jeg må hellere starte perkolatoren og finde det sorte jakkesæt frem igen”, skrev han med hentydning til sin karakters kærlighed til “A damn fine cup of coffee”


Du kan se en trailer, der dog er klippet sammen af gammelt materiale HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.