Forside Nyheder

Vi spiller: Forza Horizon 2


 


Xbox One får idag Forza Horizon 2 der er spillet til dig der kan lide open world spil på 4 hjul.


Der er lagt op til kamp på 4 hjul. Idag får Xbox One nemlig Forza Horizon 2 og om en god uge følger PS4 trop med DriveClub. Senere i år kommer så også Project Cars, der udkommer til begge konsoller.


Forza Horizon 2 lader dig køre frit omkring, deltage i de løb du lyster og stort set gøre som det passer dig. Horizon er den “uartige” lillebror til pæne Forza Motorsport. Deltag i de løb du ønsker og kør hvor det passer dig – næsten. Mange løb i Horizon foregår udenfor normale veje så hvis kørsel gennem kornmarker er lige dig, er Horizon spillet du må eje.


Vi kan ikke nå en decideret anmeldelse, men kan fortælle at styringen er fremragende, holdt i en mere arcadeagtig stil end “seriøse” bilspil som Forza Motorsport og Gran Turismo. Derudover virker spillet stort og indbydende, ligesom at bilerne ser fremragende ud og vejreffekterne er lækkert udført. Dog kunne landskaberne enkelte steder godt trænge til lidt flere detaljer.


Alt i alt er Forza Horizon 2 dog bestemt værd at kigge nærmere på, hvis du holder af ræs. Spillet høster en flot metascore på 86/100 på Metacritic.com


Herunder kan du se en lille gameplayvideo hvor vi demonstrerer vores ringe evner bag rattet:


 


 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.