Forside Nyheder

Black Friday tilbud 2014

 


 


Fredag 28/11 holder mange butikker en enkelt udsalgsdag kaldet Black Friday. Vi samler et overblik her.


Black Friday (sorte fredag) er et fænomen som detail-handlen har importeret fra USA.


Navnet stammer fra Philedelphia, og var oprindelig en beskrivelse af det mylder af mennesker og trafik der opstod dagen efter Thanksgiving, selv uden tilbud. I en senere omskrivning er det blevet til den dag, hvor butikker der kører med røde tal på bundlinjen, kan vende det til sorte tal (overskud).


Det er dagen efter Thanksgiving (4. torsdag i november), og er blevet dagen hvor USA går shop amok. Én dag hvor det med udsalg og slagtilbud markeres, at nu begynder julesalget.


Nogle butikker åbner meget tidligt den dag, det kan være kl. 4 om morgen, og kunderne strømmer til for at fylde indkøbsvognene med slagtilbud.


Herhjemme har flere og flere butikker, fysiske som på nettet, taget Black Friday til sig. Hele centre kan også være med, som Rosengårdcentret i Odense og Kolding Storcenter.


 


Black Friday 2014


Oftest holdes tilbudene hemmelige indtil på dagen. Her vil vi samle en oversigt over elektronik-butikker med Black Friday tilbud.


Indtil videre har vi hørt om at disse er med:


AV-Connection


avXperten


Bilka


CDON


CineMagic


Computer City


Coolshop


Dustinhome


Elgiganten


Fona


HiFi Freaks


Humac


Komplett


Lydspecialisten


Microsoft


Proshop


Wupti


Hvis du kender flere, så skriv en kommentar herunder.


Har du ellers fundet nogle gode Black Friday tilbud indenfor hjemmets elektronik og indhold?

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.