Forside Nyheder

Her er Amazons pilot-lineup for 2015


For de Recordere-læsere, der på en eller anden måde har skaffet sig adgang til Amazons katalog af eksklusive tv-serier, er der der nu godt nyt.


Amazon har nemlig løftet sløret for de tv-piloter, som der kan stemmes om i 2015. Som vanligt vil Amazon lade brugerne bestemme, hvilke serier, der skal i fuld produktion efterfølgende. De nye serier dukker op tidligt i 2015 i USA, Storbritannien og Tyskland for de som abonnerer på Amazon Instant Video.


Der er syv ny piloter på vej, bestående af fire serier med timelange episoder og tre med episoder på 30 minutter. Her kommer listen:


60 minutter:


The Man in the High Castle


Langt om længe filmatiseres denne Philip K. Dick-klassiker fra 1962, der foregår to årtier efter anden verdenskrig ? hvor tyskerne og japanerne vandt. I dette alternative univers er det meste af den vestlige verden splittet mellem Tyskland og Japan, især USA, der er splittet på midten og derfor bliver midtpunkt i en konflikt mellem de to verdenskrigs-vindere. Ridley Scott er executive producer.


Mad Dogs


Denne serie er en sort komedie om venskaber, der bliver sat på en prøve. Da en række mennesker i fyrrerne er i Belize for at fejre, at en af deres langt mere succesrige venner har trukket sig tilbage tidligt, bliver de spundet ind i en labyrint af løgne, bedrag? og mord. Steve Zahn, Billy Zane og Ben Chaplin er bl.a. med i serien.


The New Yorker Presents


I denne doku-drama-serie produceret af dokumentar-geniet Alex Gibney dramatiseres historier fra virkeligheden baseret på artikler fra magasinet The New Yorker. I piloten er bl.a. Alan Cumming og Brett Gelman med, og Jonathan Demme har bl.a. instrueret.


Point of Honor


Denne serie har været under forberedelse i flere år og har været i udbud hos flere tv-stationer. Det er en stor dramaserie om en familie, der under den amerikanske borgerkrig beslutter sig for at kæmpe for sydstaterne, men samtidig sætte alle deres slaver fri. Serien handler om hvad krig gør ved venskaber på hver side af konflikten, og om hvordan man handler, når etik og moral siger én ting, og ens liv siger noget andet. En af mændene bag ?Lost?, Carlton Cuse, er executive producer.


30 minutter:


Salem Rogers


En komedieserie om en åbenmundet, tidligere supermodel, der er lidt af en festabe, hvilket dog ender med at sende hende i ?rehab?. Efter at have boet i hele ti år i et rehab-center for de rige, skal hun nu ud i den virkelige verden og prøve at finde et ben at stå på.


Down Dog


En komedieserie om en typisk strand-hippie i slutningen af 30?erne, der har levet på sit gode udseende og aldrig rigtig forpligtet sig til noget. Ved seriens start underviser han rigmandshustruer og kommende celebs i yoga i Los Angeles-bydelene Santa Monica og Venice Beach. Da hans kæreste slår op med ham, bliver hans liv pludselig meget mere kompliceret. Hun ejer nemlig yoga-studiet.


Cocked
En ?Dramedy? om en business-type, der er nødt til at forlade storbyen og vende tilbage sin fødeegn ude på landet i Virginia, hvor han bliver involveret i familiens skydevåben-butik meget mod sin vilje. Jason Lee spiller hovedpersonen.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.