Forside Nyheder

Her er kravene fra Sony-hackerne


Det tog dem et par dage, men nu er GOP kommet med deres krav.


GOP (Guardians Of Peace) er den hackergruppe, der står bag hackerangrebet på Sony Pictures, der fandt sted mandag. Under angrebet blev alle computerne overtaget af et hack, der viste et skærmbillede med en række private data, som hackerne truede med at offentliggøre, hvis ikke deres krav blev imødekommet.


Problemet var bare, at de glemte at nævne, hvad kravene var. Det ved vi til gengæld nu. Det handler angiveligt om ligestilling.


En person, der kalder sig Lena har overfor både The Verge og CSO Online-bloggen Salted Hash fortalt, at det ikke handler om penge, men om ligestilling. Om der er tale om ligestilling mellem etniciteter, aldersgrupper eller køn, melder historien ikke noget om, men brugen af et pigenavn kunne tyde på det sidste. ?Lena? beskriver kampen for ligestilling hos Sony Pictures som en kamp ?op ad bakke?, og at Sony Pictures ?ikke er interesseret i ligestilling?.


Sony Pictures måtte tirsdag pille hele deres netværk ned i hovedkvarteret i Los Angeles-bydelen Culver City, samt deres kontorer i New York. Det er angiveligt stadig ikke oppe i skrivende stund.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.