Forside Indhold og distribution Musik

Her er Sonos 5.2


 


 


Her er Sonos 5.2 


Sonos udsender senere i år en ny software, der forbedrer PLAYBAR og giver adgang til flere konti med Spotify. Prøv beta nu.


Har du en Sonos PLAYBAR så lover de forbedret lydkvalitet med den nye software, der også åbner op for at benytte flere Spotify-konti indenfor samme Sonos musiksystem.


PLAYBAR opdateres i lydtrinet (soundstage) med forbedret stereo-perspektiv. Samtidig er der opdateringer til equalizeren (EQ) og ballancen i volume.


Sonos fortæller at de justeringer opleves som forbedringer i forhold til placeringen af de enkelte instrumenter og vokaler i stereo, med en mere naturlig gengivelse.


 


Flere Spotify konti


Sonos opfylder nu ønsket fra familie-brugere af Spotify sammen med Sonos.


Den nye software gør det muligt at benytte forskellige Spotify-konti indenfor samme Sonos system. Så far kan have ét abonnement, mor et andet og børnene et tredje.


Det kan være 3 konti under samme Spotify Familie abonnement.


 


 
 


 


Bedre og hurtigere kontrol


Af andre forbedringer kan nævnes:  • Fjernbetjen Sonos-anlægget fra låseskærmen på Android smartphones og tablets. Eksempelvis hop til næste nummer.
  • Forbedret søgning der leder i alle dine musikkilder inklusiv musik lagret på selve enheden.

 


Udkommer senere på året


Sonos 5.2 udkommer senere i år, men allerede nu er der adgang til en beta-udgave på Android samt igennem Sonos Desktop Controllers for Mac og PC.


For mere information se: sonos.com/beta.


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.