Forside Produkter HiFi & Surround

Hi-Fi Klubben går mod Expert


 


Hvor Expert flytter ud af storcentrene nu, så går Hi-Fi Klubben den modsatte vej i Aalborg Storcenter.


Expert-kæden rykker snart ud af storcentrene, og ud i egne varehuse. Imens rykker konkurrenten HiFi-Klubben for første gang ind i et center.


Det er Aalborg Storcenter der lægger lokaler til elektronikkædens 30. danske butik.


“Med åbningen i Aalborg Storcenter afprøver vi for første gang en ren center-placering i Danmark. Vores normale placering er i midtbyen, tæt på gågaden og de øvrige butikker”, fortæller Henrik Wieben, Landechef for Hi-Fi Klubben i Danmark, og fortsætter:


“Indtil nu har vi fravalgt indkøbscentre, da vi ikke har ment, vi har haft den rette profil til at kunne udnytte centrets høje kundestrøm nok til at retfærdiggøre den højere husleje. I dag er situationen anderledes. Vores sortiment er udvidet, og vi har langt flere varer at tilbyde kunden, som “tilfældigvis kommer forbi””.


Butikken er tredje nyåbning for Hi-Fi Klubben indenfor et år. For et år siden blev der åbnet i Taastrup og i februar i Tilst ved Århus.


Den nye butik åbner dørene i dag, og fejrer det med et åbningssalg fredag den 28. november.


Butikken ligger i Blå Gade ved indgang A.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.