Forside Nyheder

Nu kan du købe de udgravede E.T.-spil på eBay


Hvad siger du til at erhverve dig et af de mest myteomspundne spil i gaming-historien?


Da Atari lancerede spillet ?E.T.? ? baseret på filmen af samme navn ? til Atari 2600-konsollen i starten af firserne, blev det et massivt flop.


Men i stedet for at destruere alle de overskydende spil, smed Atari dem på en stor losseplads i New Mexico. Sådan lød myten omkring spillene i hvert fald.


For nylig blev myten bekræftet i forbindelse med indspilningen af en gamer-dokumentar, der er på vej til Xbox som eksklusivt indhold. Spillene blev gravet op for rullende kameraer. Men nu var spørgsmålet?hvad skulle man NU gøre med spillene, der kommer i form af en spil-cartridge.


Svaret er naturligvis eBay, hvor man lige nu kan byde på 99 spil, der alle kommer med et ægthedscertifikat.


Hvis du vil erhverve dig et af spillene, kan du byde HER. ?E.T.?-spillene får p.t. bud på omkring 4.000 kroner. Men der var en række andre spil, der også dukkede op ved udgravningen, herunder Swordquest, Star Raider og Defender. Disse kan erhverves for omkring en plovmand.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.