Forside Nyheder

OnePlus åbner butik i Kina


 


OnePlus VIL åbenbart bare være anderledes.


Først udbyder de en smartphone, der giver masser af gode specs for pengene, og dernæst begrænser de salget til folk, der har modtaget en invitation fra firmaet.


Så lukker de op for generelt salg i få timer ad gangen, hvilket fik adskillige, der måtte gå forgæves, til at reagere med vrede i diverse fora på nettet.


Og nu har de så åbnet en flagskibsbutik på linje med dem fra Samsung, Sony, Apple og Microsoft. Det lidt besynderlige ved den beslutning er naturligvis, at OnePlus modsat de andre kun har ET produkt i sortimentet indtil videre, som de kan sælge i butikken.


Måske er det derfor, de har valgt at placere butikken i Kina, nærmere betegnet i Beijing. Her vil butikken åbne for offentligheden 20. december.


Så hvis du VIRKELIG gerne vil have en OnePlus, kan du overveje at fejre jul i Kina. Eller også kan du vente til næste år og tage til Indien, hvor OnePlus netop har lavet en aftale med Amazon om videresalg af deres One-telefon.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.