Forside Nyheder

Pure Pop: DAB-radio og streaming-højttalere
Pure Pop Mini, Pop Midi og Pop Maxi 


Pure Pop er en ny serie FM- og DAB-radioer med Bluetooth-streaming, i et enkelt nordisk design.


Pure Pop er en ny serie af streaming-radioer med DAB, DAB+ og FM samt Bluetooth (i de største modeller). Dette i et nordisk design med fokus på minimalisme og enkelthed, i både design og betjening.


Pure lover en “imponerende lyd i betragtning af deres lille størrelse”, hvor Mini og Midi er monohøjttalere mens Maxi er stereo.


En markant detalje er den store knap øverst, som betjener det meste. Tænd radioen med enkelt ‘pop’ på knappen, hvorefter radioen automatisk indstiller den senest afspillede radiostation og lydstyrke.


Derudover er der knapper til forudvalgte radiostationer.


Udover radio med DAB og FM, så fås Midi og Maxi også med Bluetooth for streaming fra smartphone eller tablet.


Som tilbehør kan leveres et genopladeligt batteri (Pure ChargePAK), der kan monteres i radioen så der er strøm på farten.


Pop-serien leveres med 3 års garanti som standard.


 


Pris og tilgængelighed  • Pure Pop Mini, kr. 699,-
  • Pure Pure Pop Midi, kr. 899,-
  • Pure Pop Midi Bluetooth, kr. 999,-
  • Pure Pop Maxi Bluetooth, kr. 1.199,-

Midi er på markedet nu, mens de øvrige følger efter her i december måned. Pure Pop Mini
Den mindste radio i Pop-serien er designet med tanke på pladsbesparelse, og den fylder derfor stort set ingenting på køkken- eller sengebordet. Det lille design betyder også, at radioen er let at transportere, så den nemt kan tages med fra rum til rum. Den er udstyret med 10 forudindstillede stationer med 5 knapper, som gør den let at betjene for alle medlemmer i familien.


Pure Pop Midi
Midi har samme beskedne grundform som Mini, men er lidt højere, hvilket betyder, at den leverer en større lyd. Radioen passer perfekt ind i alle rum i hjemmet, ligesom den kan bruges til musikafspilning i haven. Der findes også en version af Pop Midi med Bluetooth, som giver den ultimative dobbeltfunktion, hvor brugere både får lyd i høj kvalitet og mulighed for trådløst højttalertilknytning via Bluetooth.


Pure Pop Maxi
Maxi er den største radio i Pop-serien. Den er dobbelt så stor som Midi, men leverer også dobbelt så stor lyd. Maxi har stereolyd og Bluetooth-understøttelse som standard, hvilket giver brugere mulighed for at streame musik fra en hvilken som helst smartphone direkte til deres radio – både hjemme og når de er på farten.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.