Forside * Nyheder

Sony Pictures-computere hacket


 


Alle medarbejdere på Sony Pictures i USA fik sig en grim overraskelse i går.


Et skærmbillede dukkede pludselig op på deres computere med overskriften ?Hacked by #GOP? og en advarsel om at en afsløring af hemmelige data fra computeren ville blive offentliggjort. Det skrtiver websiten Sony Rumors.


#GOP-navnet står angiveligt for ?Guardians Of Peace?, man kan også være en henvisning til det republikanske parti i USA, der kaldes ?GOP? for ?Grand Old Party?.


Skærmbilledet indeholdt også en meget dramatisk meddelelse om at hackerangrebene ville fortsætte, indtil hackernes ønsker bliver imødekommet. Men der er bare ingen, der ved, hvad disse ønsker er.


Hackerne ville angiveligt offentliggøre de stjålne data i går til midnat dansk tid, og visse sites rapporterer nu om links til Zip-filer med disse data.


Fordi hackerangrebene skete på samtlige computere i Sonys intranet, kan der også være skaffet adgang til filmservere, og videofiler kan være blevet stjålet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.