Forside CES CES 2015

CES 2015: LG klar med WebOS 2.0 smart-tv


 


Næste smart-tv fra LG (WebOS 2.0) bliver mere intuitiv at bruge. Der er premiere på CES.


Det oprindelige WebOS blev udviklet af Palm, og som deres system indenfor lommecomputere i konkurrence med Apple, Google og Microsoft. Senere blev det købt af HP, og da de kastede håndklædet i ringen for tablets med WebOS så købte LG systemet.


LG så muligheder i det Linux-baserede WebOS, som en stærk platform for Smart TV, og på CES-udstillingen 2014 var der premiere på de første modeller.


“Make TV Simple Again? – Gør TV enkelt igen – lød mottoet dengang.


Nu er de klar med version 2.0 af Smart TV baseret på WebOS, og det får premiere på CES-udstillingen her i begyndelsen af januar.


LG fortæller at webOS 2.0 vil tage enkelhed og bekvemmelighed til et helt nyt niveau, på trods af at der i den nye udgave jongleres med endnu mere indhold end nogensinde.


Det nye Smart TV starter hurtigere (op til 60% hurtigere boot) og det er blevet hurtigere. Eksempelvis går det op til 70% hurtigere, at skifte fra forsiden på smart tv til YouTube.


En anden nyhed en kanal-oversigt, der kan tilpasses med tv-kanaler fra antenne og settop-boks direkte på “Launcher Bar”, og der er nyt valg af indgange med genkendelse af tilsluttede enheder.


Recordere.dk er på plads på CES-udstillingen, og vender tilbage med mere om LG-nyhederne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.