Forside Produkter Auto

Google skruer op for blusset i kampen mod CarPlay

 


Hvis du tror, kampen mellem Android- og iOS-lejrene er hård, så skal du bare se løjer.


De to platforme er netop rykket ind på en ny slagmark ? din bil. Og Android har lige skruet op for bombardementet.


Apples CarPlay-system er så småt på vej ud i biler fra flere forskellige mærker. Googles umiddelbare svar på systemet er Android Auto, der er et overlay til din bils touchscreen som henter informationer fra en Android-smartphone placeret i bilen.


Men Google har nu taget skridtet videre. Ifølge Reuters vil firmaet snart lancere Android M, der er et system, der leverer hele pakken uden at din smartphone behøver være indblandet.


Det skulle angiveligt være et modul, der kan installeres i bilen, når du får den leveret, som har dataforbindelsen indbygget, og som tager sig af navigation og underholdning. Hyundai og Honda har allerede meddelt, at de er klar med Android-baserede systemer i deres biler fra i år.


Men hvis Reuters kilder taler sandt, kan vi forvente at se mere komplette Android-systemer i form af Android M i biler allerede i 2015.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.