Forside Nyheder

Gratis: Hent SimCity 2000 i dag – kvit og frit

 


Spiludgiveren EA forærer spillet SimCity 2000 væk, kvit og frit. Men kun i dag.


Fra tid til anden går Electronic Arts (EA) i gavehumør, og forærer spil væk. Det er tilfældet i dag, hvor spillet SimCity 2000 kan erhverves til PC kvit og frit.


“Gratis?! Hvad er hagen? – Der er ingen hage. Få fat i fulde spil, udvidelser og meget mere fuldstændigt gratis. Du skal bare slå til hurtigt, fordi specielle spil På husets regning kan dukke op og forsvinde til enhver tid”, lokker EA på sitet Origin.


Det er den fulde udgave af spillet, og selvom værdien “kun” er 50 kroner, så er det jo et strategi-spil der fortsat kan være mange timers underholdning i.


EA lægger ikke skjul på at de ser det som PR for deres forretning.


“Hvorfor gør Origin det her? – Vores mål er at give jer en rigtigt god spiloplevelse og en metode til at opdage fantastiske, nye spil. Et gratis spil i dit bibliotek er en fantastisk måde at se, hvad Origin virkelig handler om”.


Du skal registrere dig som bruger på EAs Origin side, og hente deres installer. Men udover det kræves intet. Og det hentede spil er din ejendom, det er ikke til låns.


Hent SimCity 2000 her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.