Forside Nyheder

Her kan du købe PlayStation 4 i retro-stil


Mange danskere benytter sig af de billige flybillet-priser til at tage på julegave-shopping i London.


Hvis du er en af dem, skulle du tage at gøre det inden weekenden. Så er der nemlig en lille chance for, at du kan få en PlayStation 4 20th Anniversary Limited Edition med hjem.


Sony har åbnet en retro-butik på Bethnal Green Road i den engelske hovedstad, der skulle være lidt som at træde ind i en tidsmaskine, der bringer én tilbage til 1994.


Her kan du lege med alle fire PlayStation-generationer, og butikken er beklædt med alle de gamle PlayStation-plakater, der hang i spilbutikkerne, da vi alle var yngre. Og der er gamle PlayStation-spil i deres originale, ubrudte indpakninger over det hele.


Som nævnt sælger butikken også 20th Anniversary-PS4?eren, og de første eksemplarer gik til 19.94 pund. Nu skal man betale fuld pris, og man skal stadig være en anelse heldig. Der bliver sluppet ekstra eksemplarer løs torsdag og fredag, først og fremmest til folk på venteliste.


Hvis man virkelig gerne vil have fat i denne jubilæums-PlayStation, bør man nok aflægge butikken et besøg OG holde øje med den europæiske PlayStation-website, for Sony har meldt ud, at den særlige spilkonsol kommer til salg online på mandag.

Engadget har aflagt butikken et besøg, så du kan læse mere HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.