Forside * Nyheder

Julegaveide: Skylanders Trap Team

Skylanders serien er stadig hot hos de yngre gamere.

Vi går snart ind i den sidste hektiske julegavetid. Står du desperat og flår dig i håret over, hvad du dog skal finde på til lille Søren eller Ida, så er Skylanders Trap Team måske noget de vil finde sjovt. Trap Team er fjerde spil i Skylanders serien. Du kan som man plejer stadig bruge de gamle figurer, men som noget nyt, skal man i Trap Team nu fange skurkene i Skyland.

Annonce:

For at gøre det, skal man bruge et magisk materiale kaldet Traptanium. Med det kan du indfange skurkene, få deres styrke “ud” i det fysiske legetøj og derefter sende dem retur i spillet, dog med den twist, at nu kæmper skurkene FOR dig i stedet for imod dig.

Vi har prøvet PS3 versionen, men spillet er ude nu til samtlige platforme. Det følger fint ånden fra de tidligere spil, så kunne du lide dem, tør vi godt anbefale endnu en omgang Skylanders.

Du kan herunder se en trailer fra spillet.

 

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.