Forside Nyheder

Kovending: YouSee tager TV 2s sportskanal ind
Når TV 2 sender mere sport fra januar bliver det alligevel med TDC og YouSee. Foto: recordere.dk 


Kovending: YouSee tager TV 2s sportskanal ind


TDC og YouSee er nået til enighed med TV 2, om distribution af den nye sportskanal.


Der kommer alligevel dansk håndbold, DTC, ishockey, basketball mv. ud til tv-kunderne hos TDC og YouSee.


Efter først at have takket nej til TV 2s sportskanal, er de to parter nu nået til enighed.


“Aftalen med YouSee / TDC TV vækker naturligvis glæde på vores nye sportskanal, hvor slutspurten i disse uger sættes ind for at blive klar til at gå i luften efter nytår. Med nu i alt seks distributører af kanalen når vi til at begynde med ud til ca. 50 procent af de danske tv-husstande, hvilket må siges at være tilfredsstillende for en kanal af denne art”, fortæller TV 2s kommercielle direktør, Flemming Rasmussen, og fortsætter:


“Sportskanalen er generelt blevet godt modtaget i vores forhandlinger, og det bekræfter vores tro på, at kanalen med de indkøbte rettigheder og vores sportsprofil rammer et behov i markedet”.


YouSee / TDC TV er den største tv-distributør herhjemme og bliver den sjette i rækken, som i 2015 kan tilbyde sportskanalen fra TV 2 til sine kunder.


De øvrige er Boxer, Canal Digital, Stofa, Viasat og Waoo. Derudover forhandles fortsat med en række andre tv-udbydere om distribution af sportskanalen, fortæller TV 2.


Hos YouSee bliver kanalen en del af fuldpakken, ligesom den kan tilkøbes som Ekstrakanal og en del af Bland Selv.


YouSee distribuerer den kun i HD-format.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.