Forside Nyheder

Microsoft sælger MixRadio fra 


Endnu et Nokia-produkt er kommet på nye hænder.


Da Microsoft i sin tid købte Nokias mobil-division fik de MixRadio med i købet. Windows Phone-ejere kender formentlig allerede MixRadio, der er en kunstnerbaseret netradio á la den, man finder i Spotify og som amerikanske Pandora var pionerer for.


MixRadio har dog den fordel, at de har rigtig gode aftaler med pladeselskaberne og derfor er i stand til at levere et bredere og mere passende udvalg af musik, der passer til ens smag, end flere af konkurrenterne.


Tidligere på året besluttede Microsoft sig for at gøre MixRadio til en selvstændig virksomhed, men før dette kunne blive realiseret for alvor, er den japanske messaging-tjeneste LINE trådt ind i billedet.


De har nu købt MixRadio, som dermed nu er fri til at komme ud på iOS og Android. MixRadio har millioner af brugere og er tilgængelig i 31 lande. Med LINE kan de formentlig forøge dette til 230, som er det antal lande, LINE er tilgængelig i.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.