Forside Produkter HiFi & Surround

Philips multirum-højttalere kan ryste markedet

 


Markedet for multirum musiksystemer med Spotify får nu en ny spiller på banen, med priser der kan ryste.


Philips er klar til markedet for multirum musiksystemer, og indleder med to forskellige trådløse streaming-højttalere.


Højttalerne er født med Spotify Connect, hvor højttalerne selv kan streame musik fra Spotify, fjernbetjent fra smartphone eller tablet. De kan bruges enkeltvis, som stereo-par eller i multirum med op til fire højttalere.


Der er basis for at ryste godt og grundigt op i markedet for multirum systemer, for Philips har valgt en særdeles agressiv prissætning. I stedet for at gå i clinch med Sonos, så satser de benhårdt på entry-markedet.


Philips Spotify SW700M er prissat til 99 euro og den større SW750W koster 149 euro. Omregnet til danske forhold er det omkring 800 kroner og 1200 kroner.


SW700M har to fuldtone højttaler-enheder på hver 2,5″ mens SW750M har 2 diskantenheder og to 3″ fuldtone-enheder til mellemtone og bas. Begge højttalere har to basrefleks-porte.


Spotify-afspilningen kan tages med fra rum til rum. Tryk på Spotify-knappen inden det ene rum forlades, så pauses afspilningen, og kan genoptages i det næste rum.


Philips multirum er landet hos de første europæiske forhandlere nu, og får bredere distribution i begyndelsen af det nye år. 


 


 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.