Forside Nyheder

Samsung-mobilchef får lov at blive…for nu


Det ser ud som om, JK Shin klarer frisag i denne omgang.


Chefen for Samsungs mobildivision har ellers kunnet mærke jorden brænde under sig i den seneste tid, som følge af kraftigt faldende salgstal på smartphone-fronten, og især efter at Samsungs Galaxy S5 ikke levede op til forventningerne.


JK Shin er allerede gået kraftigt ned i løn som følge af balladen, men ifølge Wall Street Journal, kan han altså beholde sit job blev lidt endnu.


Angiveligt er det held i uheld, der redder Shin. Samsungs bestyrelsesformand Lee-Kun Hee, der er søn af Samsungs stifter Lee Byung-chul, ligger nemlig på hospitalet efter at have været udsat for et hjertetilfælde. Hans søn, Jay Y Lee er p.t. indsat som bestyrelsesformand i hans sted, og Jay vil helst sikre roen, indtil Lee-Kun Hees helbredssituation er endelig afklaret.


Ifølge avisen mener flere analytikere dog stadig, at JK Shin er på vippen, og skal levere varen i 2015 for at beholde sin position.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.