Forside Nyheder

Sony dropper ‘The Interview’ efter hackere truer biografgængere

 


Sony har droppet filmen ‘The Interview’.


Det sker, efter en række amerikanske biografer har nægtet af vise filmen. Det gjorde de, fordi nu er fremsat trusler mod folk der overvejer at gå ind og se filmen.


I en ny meddelelse fra hackergruppen GOP skriver de: “Snart vil alle kunne se, Hvor elendig en film, der er tale om. Husk angrebene 11. september 2001. Alle gør klogt i at blive væk fra disse steder [hvor filmen vises].” Hackerne menes at have politisk sympati for Nordkorea, hvis leder Kim Jong-Un bliver udsat for et attentat i filmen ? på ganske morsom vis.


Filmen skulle have haft premiere 1. juledag, men det er nu droppet, og der er ikke kommet nogen ny premieredato.


Men det er ikke den eneste ulykke, der har ramt Sony Pictures i de sidste par dage.


Tirsdag lækkede GOP den første del af, hvad de kalder en “julegave”. Det var såmænd mere end 12.000 emails Tilhørende Michael Lynton, der er Sony Pictures’ CEO. Det er stort set hele hans ind- og udbakke der er tale om. Materialet indeholder alt fra financielle informationer til hemmelige strategibeslutninger.


Og som om det ikke var nok, så har to Sony Pictures medarbejdere nu sagsøgt deres arbejdsgiver for ikke at have beskyttet deres private informationer godt nok .


Der er ikke noget at sige til, hvis ledelsen i det i forvejen økonomisk haltende selskab sover lidt dårligere om natten i denne tid.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.