Forside * Nyheder

‘The Interview’ fik alligevel premiere – nu kan du se den

 


 


I sidste øjeblik fik Sony Pictures alligevel ‘The Interview’ ud til folket.


Efter at USAs største biografkæder valgte at droppe filmen af frygt for terrorangreb fra, hvad der tilsyneladende er hackere med relationer til det nordkoreanske styre, besluttede Sony Pictures sig for at filmen skulle have premiere 1. juledag alligevel.


Mere end 300 mindre, uafhængige, amerikanske biografer viser nu filmen. Ifølge Sony Pictures blev filmselskabet overhældt med forespørgsler om at få lov at vise filmen i dagene op til jul. I sidste ende blev det et spørgsmål om logistik, hvorvidt det kunne lade sig gøre, fordi kopier af filmen skulle nå frem til premieredagen.


Men Sony Pictures valgte også at leve op til deres udtalelser om, at de for alt i verden ønskede at få filmen ud til folk. I et hastigt opslået samarbejde med Google er filmen nu tilgængelig for amerikanere og canadiere på Google Play og YouTube Movies. Her kan den både lejes og købes.


Google reklamerer lige nu for filmen på deres amerikanske forside, hvor de skriver, at de er dedikerede til at give verden al den information, den fortjener – “inklusive Seth Rogen-film”.


Det er lykkedes for Recordere at streame filmen fra Danmark på en VPN-forbindelse til USA via tjenesten Overplay.net. Hvis du således har adgang til at snyde Chrome til at tro, at den befinder sig i USA, og kan betale via Google Wallet, kan du se filmen HER.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.